Anbefat fotoblogg

Justin Bieber in Norway! 2015!

TERROR I PARIS.2015

SHOPPING TIME!

Emilie snakker ut

FACEBOOK

Anbefalt blogg.Hun ble hengt ut

Randi Aannette

Freddy Vestli

Lisa voldtatt

Toril Erdal:. Norway

Anbefalt blog.Det gjør vondt.

En blogg vi bl.a samarbeider med

Mammatimichelle får kritikk av Lotte Fagerheim

Tilfeldig butikk anbefales i 2 uker

Tilfeldig butikk anbefales  i 2 uker
A new shop is recommended every two weeks

Voldtatt og misbrukt

Toneart

Det oppstod en feil i denne gadgeten

Lest av over 900 lesere

Anbefalt innlegg.1111111

Anbefalt blogg.mobbng

SOL TV

Lotte.Fagerheim

AMBEFALT SAK9

tirsdag 31. mars 2015

Hei,jeg er Anna Rasmussen og vil avsløre barnefaren


FOTO: Anna RasmussenLES OGSÅ: Hvem er faren til Anna Rasmussens baby, lurer mange på.Men...


Det har lenge vært mange ulike personer der ute i verden, som i langt tid har sendt flere utallige meldinger om at de er  den kjente og populære Mammabloggeren , Anna Rasmussen (18) fra Stavanger .


En etter en har sendt en melding, og sagt følgende som dette. "Hei, jeg er bloggeren Anna Rasmussen, og vil gjerne nå fortelle om hvem barnefaren til min lille Willem er, mot at jeg får en god honorer for dette"


Hver og en av personene har skrevet at de først vil ha en viss beløp innbetalt på forskudd, før de vil fortelle om hvem den potensielle barnefaren skal være.  Det blir ingen navn, før jeg får betalt, skriver "Anna"


Avsløringen vil ifølge dem alle skje  via pr. mail eller tlf samtale. Vi i "Nyheterbarefordeg" har bedt hver enkelte av de som har sendt oss melding, om å at de må bevise at de faktisk er Stavanger-jenta selv.

Men dessverre så har vi i "Nyheterbarefordeg"  ikke mottatt noen slags bevis, på at det er Rasmussen selv som ønsker å avsløre barnefarens navn..

Dette vil dermed så si , at det hele bare en ren svindel fra personer med bare økonomiske grunner vil sikre seg litt ekstra lommepenger, for å si det slik..


Vi vil komme til å gjøre en vurdering, om hva vil vi skal gjøre med denne saken videre. Hva vil dere kjære lesere at vi skal gjøre?


For dere som ikke vet det, er Anna Rasmussen å se i den nye sesongen av "Bloggerne" på Tv2 Bliss fra 9 April. Vi kommer tilbake dette senere.


 I tillegg er Rasmussen  også aktuell i den nye sesongen av "Unge Mødre" på kanal-FEM..Henvendelser vedr. dette innlegget rettes til: nyheterbarefordeg2015@outlook.com
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar